Mercedes C63 AMG

De eigenaar van deze AMG is een echte autoliefhebber en kwam enkele weken geleden bij ons langs om zijn lak eens te inspecteren.

Alhoewel hij zijn wagenpark goed verzorgd was deze lak door de vorige eigenaar al goed beschadigd geraakt.

De wagen was zeer recentelijk al eens gepolierd bij een ander bedrijf, maar we zagen niet echt veel resultaat. De lak had toen wel een mooie glans, maar de lakschades waren nog aanwezig en op sommige plaatsen was de lakdikte zeer dun. Ook hadden ze door de lak gepolijst op de achterbumper waardoor deze moest herspoten worden.

Deze wagen werd dan ook gewassen en gepolierd op één dag, terwijl de eigenaar wel om een professioneel resultaat vroeg en daar ook wou voor betalen.

Op zoek naar een betere oplossing kwam hij zo bij ons terecht en wij konden hem deze keer wel verder helpen. Alle informatie werd meegegeven, een eindresultaat stond in de werkplaats en de klant heeft direct zijn geliefde AMG ingepland.

Toen het moment was aangebroken bleef deze 3 volledige werkdagen bij ons staan. Wij beginnen om 5u s’morgens en eindigen elke dag ergens tussen 18u en 21u, geen gewone werkdagen dus..

Na een zeer uitgebreide lakcorrectie werd de lak behandelt met twee lagen Gyeon mohs en één laag Gyeon Booster.

Deze eigenaar kan nu genieten van een jarenlange diepe glans en krasvrije wagen.